„3 oka preduzetnika“ međunarodna konferencija preduzetničkih strategija

„3 oka preduzetnika“ međunarodna konferencija preduzetničkih strategija

Kompanija Alterna International, strateški partner Brian Tracy Global kompanije, organizovala je 14. novembra 2019. godine međunarodnu konferenciju preduzetničkih strategija pod nazivom „3 oka preduzetnika“. Na konferenciji je učestvovala predsednica UPŽ Srbije, dr Sanja Popović Pantić, u panelu „Kada se otvaraju oči preduzetnika?”

Po rečima organizatora, cilj konferencije bio je pokretanje inspiracije i ohrabrivanje preduzetničkog načina razmišljanja i rada, prenošenje dragocenog iskustva onih koji su već platili visoku cenu dokazanim primerima iz prakse, osnaživanje pozicije i profitabilnosti kroz umrežavanje i poslovne dogovore, sa idejom da preduzetnici sa dokazanim, primenjenim, poslovnim strategijama prenesu svoje iskustvo i znanje onima koji žele da ostvare svoje ciljeve brže i efikasnije, kao i da se odgovori  na pitanje zašto operativno i menadžersko oko uzima preko 95% vremena većine preduzetnika i kako izbeći zamku.  Jer „prvo preduzetničko oko gleda u budućnost sa ciljem da pronađe najefikasniji put za ostvarenje vizije kompanije, drugo menadžersko oko gleda u prošlost sa ciljem da pronađe iskustva koja mogu kompaniji da pomognu da bude efikasnija, a treće, operativno oko gleda u sadašnjost, sa ciljem da se svakodnevni operativni poslovi urade na najbolji i način“.  Na konferenciji je učestvovala i članica UPŽ Srbije Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka Modne kuće „Luna“.

Nakon konferencije održana je gala večera “Networking & business“, na kojoj  su privrednici, menadžeri, predstavnici medija i diplomatskog kora nastavili sa umrežavanjem,  a u petak, 15. novembra 2019. godine održan je i veliki otvoreni trening poslovnih veština, po licenci programa Brian Tracy „Crisis Management& Business Model Reinvention”, koji se bavio pitanjima kako ostvariti vrhunske rezultate u trenutnom poslovanju i sačuvati iste u trenucima krize i rapidnih promena.