URUČENE NAGRADE „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA”- Nema uspeha bez inovacija

URUČENE NAGRADE „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA”- Nema uspeha bez inovacija

Udruženje poslovnih žena Srbije je na svečanosti u pozorištu Madlenijanum trinaesti put najboljim preduzetnicama dodelilo nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja”. Osim pomenutog priznanja, drugu godinu zaredom dodeljena su priznanje za radno najintenzivnije kompanije koje zapošljavaju pripadnice lepšeg pola.

Za „zmajice” su ove godine nominovane 23 preduzetnice, a deset je dobilo nagrade. Osim toga, dodeljena su i specijalna priznanja. Od kandidatkinja iz Vojvodine, suvlasnice preduzeća „Basket zdravlja – Hrana mejd baj hend” iz Stare Pazove Aleksandra i Sanja Đurić dobile su specijalno priznanje za inovativnost. Specijalno priznanje za razvoj brenda dobila je Jelena Marić, vlasnica i direktorka Mlekare „Karpe diem” iz Krušedola.

Obrazlažući nagrade, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije Sanja Popović Pantić rekla je da se jedino inovacijama, kvalitetom i znanjem može izaći na zahtevno inostrano tržšte.

Iz Vojvodine titulu Žena zmaj ponele su: Biljana Štavljanin, vlasnica ugostiteljske radenje „La Biba ajs krim” iz Palića, zatim Dušica Milosavljević „Fuzija testenine” iz Novog Sada, te Ksenija Vlaović, suvlasnica i finansijska direktorka preduzeća „Futura” iz Petrovaradina.

Autor: D. V.

Izvor: Dnevnik