Večeras dodela nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Večeras dodela nagrade „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Udruženje poslovnih žena Srbije večeras organizuje dodelu priznanja najboljim preduzetnicama u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

Svečana dodela nagrada održaće se večeras sa početkom u 19,30 u Operi i teatru „Madlenianum“ u Beogradu.

Ova nagrada predstavlja jedinstveni podsticaj i afirmaciju za poslovne žene koje se uspešno nose sa izazovima u preduzetništvu.

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: za Najevropskiju žensku firmu i za Najbolji model zapošljavanja žena. Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle po pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt poslovanja oda posebno priznanje i pohvala.

Takođe, drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji Rodno najsenzitivnija kompanija.

U prethodnih dvanaest godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 124 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremene proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

Izvor: Dobrevesti.rs