Poslušajte žene koje grade ekosistem za inovacije!

Poslušajte žene koje grade ekosistem za inovacije!

Ukoliko niste preslušali prethodnu, 10 epizodu našeg podkasta, osvrnite se – jer vam sledi nastavak ovog live specijala sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a! Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine – a sada i da ih okupi na jednom mestu.

U drugom delu epizode slušajte pažljivo jer smo sa ovim fenomenalnim ekspertkinjama detaljno razgovarali o regulativi, kako korporacija može da podrži startap na putu skalabilnosti kao i koje su prednosti razvijanja mentorstva između liderki korporativnog sveta i osnivačicama startapa.

I u ovoj epizodi imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijative Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE i prijavite se za novi WE Founders Meetup!

Izvor: Novaekonomija.rs