Liderke pričaju o inovacijama i izazovima

Liderke pričaju o inovacijama i izazovima

Prava poslastica za 10 epizodu podkasta – prva live epizoda sa našeg septembarskog WE Founders Meetup-a! Impact Hub Belgrade imao je priliku da 5. septembra na WE Founders Meetup-u bude domaćin liderkama, preduzetnicama i mentorkama sa kojima ima priliku da sarađuje na različite načine – a sada i da ih okupi na jednom mestu.

Razgovarali smo o tome kako one doprinose razvoju ekosistema za inovacije! Koje su to sve prilike, koje prepreke, šta je to što radimo dobro, a šta možemo da radimo bolje! U ovoj epizodi, koja će se prikazati u dva dela, imaćete priliku da na datu temu čujete: Zoju Kukić – programsku direktorku Digitalne Inicijativu Srbije, Maju Perović Lazarević – osnivačicu Market Republic, Svetlanu Tešić – članicu odbora AFA mreže, Gordanu Đurđević – predsednicu odbora za javno zagovaranje Udruženja poslovnih žena, Sandru Nešić – menadžerku programa ICT Hub-a, Milu Milenković – šeficu službe za digitalne inovacije Telekoma Srbija i Ivanku Milenković – osnivačicu Sistema Ekofungi.

Slušajte pažljivo, jer ove liderke su imale puno toga dragocenog da kažu! Ovo su žene od kojih učimo i sa njihovim savetima i podrškom stvaramo dalje, nove prilike!

Sviđa vam se tema i želite da znate više o WE Founders zajednici? Pročitajte više na stranici namenjenoj upravo vama OVDE i prijavite se za novi WE Founders Meetup!

Izvor: Novaekonomija.rs