Obuke o preduzetništvu i masaži održane u Pirotu

Obuke o preduzetništvu i masaži održane u Pirotu

Udruženje poslovnih žena Srbije započelo je još jedan ciklus obuka u Pirotu, koje se realizuju u okviru programa „Povratak u nove šanse“ podržanog od strane Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Obuke iz ovog programa su namenjene pre svega Romkinjama, povratnicama iz inostranstva, ali i drugim ranjivim kategorijama žena.

Dvadeset polaznica je 16. i 17. septembra učestvovalo na dvodnevnoj radionici „Kako da postanem preduzetnica“  u Pirotu organizovanoj u Razvojno-obrazovnom centru. Ove  radionice je vodila Tijana Sekulić, članica Udruženja poslovnih žena Srbije, trener i konsultantkinja, vlasnica konsultantske agencije AT Consulting.

Prvi deo obuka iz oblasti terapeutske masaže pod nazivom “Kako da postanem maserka i saradnica u wellnes sektoru” je za dvadeset polaznica u Pirotu započet 28. i 29. septembra. Ovu obuku je vodila Tatjana Jevđović, vlasnica holističkog centra Integra Life klub, članica Udruženja poslovnih žena Srbije, međunarodno priznata terapeutkinja i predavač u oblasti masaže i welnessa. Nastavak ove obuke planiran je tokom oktobra.

Podršku UPŽ u realizaciji programa „Povratak u nove šanse“ u ovom projektu pružili su i Udruženje radio stanica RAB Srbija, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije, kao i veliki broj romskih udruženja.