TGI: 19. ekonomski samit Srbije 7. i 8. oktobra u Beogradu

TGI: 19. ekonomski samit Srbije 7. i 8. oktobra u Beogradu

BEOGRAD – Nacionalna strategija za ostvarivanje privrednog rasta u narednoj deceniji i jačanje bankarskog sistema, pristupanje Srbije EU i perspektive Unije u svetlu Bregzita, neke su od tema kojima će se 7. i 8. oktobra u Beogradu baviti 19. ekonomski samit Republike Srbije, u organizaciji TGI Group International.

Na samitu, pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije, Udruženja poslovnih žena Srbije, Saveta stranih investitora i udruženje Confindustria, a čiji je medijski partner Tanjug, biće reči i o energetskim geopolitikama Srbije i regiona, kao i o pitanju stabilnosti jugoistočne Evrope.

Događaj, koji će, kako najavljuje TGI Grupa, i ove godine okupiti veliki broj govornika, panelista, učesnika iz regiona i predstavnika međunarodne zajednice, otvoriće i druge aktuelne teme, kao što su povećani odliv radne snage, status infrastrukturnih projekata i planiranje novih…

Takođe, na skupu će govoriti predstavnici vodećih globalnih preduzeća koje posluju u Srbiji, a ovogodišnji samit će završtiti rad izlaganjima na temu digitalizacije i uticaja veštačke inteligencije u privrednim procesima, navodi se u saopštenju TGI Grupe.

Autor: Tanjug

Izvor: Krstarica.com