Besplatni e-Mentoring program Udruženja poslovnih žena Srbije

Besplatni e-Mentoring program Udruženja poslovnih žena Srbije

Prvi rezultati povezivanja kroz besplatnu platformu e-Mentoring programa koju je pokrenulo Udruženje poslovnih žena Srbije u okviru projekta „Buđenje digitalnog preduzetništva – od novih oblika ranjivosti na tržištu rada do ekonomski osnaženih žena”, su da se do sada prijavilo 15 mentorki, 11 mentija, oformljeno je pet mentorskih parova koji već intenzivno rade.

Mentorke su iskusne preduzetnice, poslovne žene iz različitih sektora i visokoprofesionalne menadžerke iz zemlje i inostranstva. Samim tim, oblasti mentoringa obuhvataju ekspertize iz najrazličitijih oblasti kao što su: inovacije i konkurentnost sa posebnim fokusom na razvoj ženskih preduzeća; analize tržišta; pokretanje biznisa; kreativne industrije;  tržišno pozicioniranje, razvoj brenda, razvoj internih timova; finansije i računovodstvo; konsalting za spa&wellness programe; komunikacije; razvoj organizacije startup, mala i srednja preduzeća; digitalna transformacija MSP i dr.

e-Mentoring program osmišljen je kako bi se povezale iskusne preduzetnice, poslovne žene iz različitih sektora i visokoprofesionalne menadžerke iz zemlje i inostranstva, sa preduzetnicama početnicama, onima koje tek planiraju da započnu svoj biznis, ili ženama kojima je potrebno mentorstvo u izboru i razvoju karijere, kako bi napredovale profesionalno, uz vrhunsku stručnu podršku. S obzirom na međunarodni karakter ovog projekta, mentoring je moguć na srpskom, kao i na drugim jezicima (engleski, nemački, jezici u regionu, i dr.).

Izvor: Itsvet.com