PRODUŽEN XIII KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“

PRODUŽEN XIII KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“

UPIŠITE SE U RED ŽENA ZMAJEVA!

Udruženje poslovnih žena Srbije je 4. juna raspisalo XIII konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji– „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“, koji će biti otvoren do 31. jula 2019. godine.

Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije:

  • NAJEVROPSKIJA ŽENSKA FIRMA
  • NAJBOLJI MODEL ZAPOŠLJAVANJA ŽENA

Udruženje poslovnih žena Srbije i ove godine zadržava praksu da Specijalnim priznanjem nagradi preduzetnice koje su se posebno istakle u pojedinim kriterijumima za glavne nagrade i time zaslužile da im se za taj aspekt oda posebno priznanje i pohvala.

Takođe, drugu godinu zaredom će biti dodeljeno i priznanje velikim kompanijama koje primenjuju 5. Princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača, u kategoriji:

Na konkurs, za prve dve kategorije, se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji, koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za preduzetnice:

  1. Formular prijave „Cvet uspeha 2019”
  2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
  3. Uputstvo za fotografiju
  4. Upitnik

UPUTSTVO

Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.

Konkurs će biti otvoren do 31. jula 2019. godine.

Svoje prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject: „Cvet uspeha 2019“

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: cvet@poslovnezene.org.rs

Imena nagrađenih kandidatkinja XIII izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja, u novembru 2019. godine, u Operi i Teatru „Madlenianum“ u Zemunu.

Budite inovativne, odlučne i samouverene. Pokažite svoj preduzetnički duh i upišite se u red ŽENA ZMAJEVA!!!