Konkurs za devojčice „Uhvati ideju“

Konkurs za devojčice „Uhvati ideju“

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, Udruženje poslovnih žena Srbije četvrtu godinu zaredom organizuje takmičelje za devojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola pod nazivom „Uhvati ideju“, ove godine uz podršku kompanije Vip mobajl.

Konkurs je otvoren do 19. aprila, a radovi se mogu slati na imejl dan-devojcica@poslovnezene.org.rs. Takmičenje se organizuje sa ciljem da podstakne preduzetničko razmišljanje kod devojčica, a precizne informacije o propozicijama takmičenja i obrazac za prijavu devojčice mogu ga preuzeti sa sajta Udruženja poslovnih žena Srbije http://www.poslovnezene.org.rs/.

Tri najbolja rada biće nagrađena vrednim nagradama,a pobednički timovi će biti proglašeni na sam Dan devojčica, 25. aprila, u kompaniji Vip mobajl. U toku su pripremne radionice na kojima devojčice imaju priliku da steknu veštine izrade video radova i prezentovanja. Radionice se realizuju u tri grada: Novom Sadu, Beogradu i Nišu.  Vip Dan devojčica se realizuje uz institucionalnu podršku Vlade Republike Srbije i predsednice Vlade RS Ane Brnabić koja je, kao i prethodne, i ove godine počasna pokroviteljka projekta.

Izvor: Ekonometar