Drugi sastanak Ženskog biznis kluba u 2019. godini

Drugi sastanak Ženskog biznis kluba u 2019. godini

Drugi redovni mesečni sastanak sekcije Ženskog biznisa kluba održan u Integra Life Clubu na Adi Ciganliji

U Integra Life Clubu na Adi Ciganliji danas je održan drugi redovni mesečni sastanak sekcije Ženskog biznisa kluba. Sastanku je prisustvovao veliki broj članica Udruženja poslovnih žena Srbije.

Gošća sastanka bila je g-đa Anja Wesely, rukovodilac sektora za jugoistočnu Evropu SES, koja je članicama predstavila program podrške Senior Ekspertskog Servisa SR Nemačke, neprofitne fondacije subvencionisane od strane nemačke države i privrede, koja organizuje prenos znanja i iskustva „Made in Germany“ putem volonterskih angažmana penzionisanih nemačkih eksperata u malim i srednjim preduzećima, ustanovama stručnog i školskog obrazovanja, institucijama javne uprave, socijalne zaštite i zdravstvenog sistema kao i u poslovnim organizacijama širom sveta.  Neke od prisutnih članica UPŽ, Olivera Popović (potpredsednica UPŽ, Dr Popović), Tatjana Vučićević (Art Ival), Nada Davidovac (Zelena apoteka), Afrodita Bajić (Afrodite Mode Collection) i Kristina Đorđević (Eu Build), koje su ranije angažovale SES eksperte, iznele su svoja iskustva.

Cilj ovog skupa bio je da se i ostale članice UPŽ upoznaju sa mogućnostima koje pruža ovakva vrsta podrške i  uključe se u SES program.