Voogle konferencija 2019 i B2B susreti

Voogle konferencija 2019 i B2B susreti

U Varaždinu četvrti put održana Voogle konferencija

U Varaždinu je četvrti put po redu održana Voogle konferencija 2019, na kojoj su preduzetnici, poslovni ljudi, istraživači i studenti imali priliku da slušaju predavanja i učestvuju u diskusiji na temu poslovnih ideja, izgradnje globalnog tržišta, međusektorskog rasta, kao i ženskog preduzetništva. Koorganizatori događaja iz Srbije su Institut Mihajlo Pupin i Poslovni inkubator Novi Sad. Svi učesnici konferencije su imali priliku da dogovore B2B sastanke koji su se održavali u varaždinskom pozorištu.

Udruženje poslovnih žena Srbije u saradnji sa Evropskom mrežom preduzetništva Srbije (EEN Srbije) i Institutom „Mihajlo Pupin“ kao članom konzorcijuma EEN Srbije vodilo je zainteresovane članice UPŽ preduzetnice na ove poslovne susrete.

Takođe, takozvanu Startup bitku 2019 organizovao je Voogle akcelerator iz Varaždina. Pozorišna scena je bila postavljena za deset odabranih startapova gde su oni predstavili svoje poslovne ideje pred potencijalnim mentorima, poslovnim partnerima i investitorima. Pobednik ovog pičing događaja dobija besplatan kancelarijski prostor, mentorstvo, konsultacije, školarinu i statuu, kao i direktan ulaz u prvi krug Voogle akceleratora i ima šansu da dobije 10.000€  za ubrzanje poslovanja.