TGI Group International organizuje konferenciju SME 2019 u Beogradu 14. maja

TGI Group International organizuje konferenciju SME 2019 u Beogradu 14. maja

TGI Group International organizuje 14. maja u beogradskom hotelu Metropol Palace konferenciju SME 2019, pod sloganom „Snaga SME – Podsticaj i rast preduzeća“.

Pokrovitelji skupa su Unija poslodavaca Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije, Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća i Confindustria Serbia.

Konferencija SME 2019 posvećena je razmatranju različitih izazova u poslovnom okruženju i načinima kako ih prevazići i olakšati poslovne operacije i procese, kao i kako stvoriti nove prilike za sektor male privrede u cilju ostvarenja rasta i poboljšanja celokupnog ekonomskog statusa u zemlji i regionu.

Cilj konferencije je pružanje adekvatne platforme za diskusiju među svim zainteresovanim stranama uključujući predstavnike Vlade, stručnjake i analitičare, predstavnike preduzeća iz Srbije i regiona, kao i predstavnike medija. Diskusija na teme od važnosti za SME sektor baviće se svakodnevnim izazovima u različitim aspektima poslovanja, zakonskom regulativom, poreskom politikom, digitalizacijom kao sredstvom inovacije poslovnih operacija.

Neke od najavljenih tema su – budućnost malih i srednjih preduzeća: kako obezbediti finansiranje i kako olakšati put u nove poduhvate, novi teren za preduzetništvo: start-up i inovatori, svet nije dovoljan – proširiti poslovanje van granica, digitalni faktor – Uticaj IT, industrije 4.0 i automatizacije na MSP, i iskustva prodaje i marketinga – kako do ciljne publike.

Izvor: Ekapija.com