Takmičenje „Uhvati ideju“ – Otvoren konkurs za devojčice buduće preduzetnice

Takmičenje „Uhvati ideju“ – Otvoren konkurs za devojčice buduće preduzetnice

Povodom obeležavanja međunarodnog Dana devojčica otvoren je konkurs za takmičenje devojčica završnih razreda osnovnih škola, sa ciljem da podstakne preduzetničko razmišljanje kod devojčica, saopštilo je Udruženje poslovnih žena Srbije.

Povodom obeležavanja međunarodnog Dana devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, Udruženje poslovnih žena Srbije četvrtu godinu zaredom organizuje takmičenje za devojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola pod nazivom „UHVATI IDEJU“, ove godine uz podršku kompanije Vip mobile. Konkurs je otvoren do 19. aprila, a radovi se mogu slati na mejl dan-devojcica@poslovnezene.org.rs .

Precizne informacije o propozicijama takmičenja i obrazac za prijavu devojčice mogu preuzeti sa sajta Udruženja poslovnih žena Srbije http://www.poslovnezene.org.rs/.

Tri najbolja rada biće nagrađena vrednim nagradama, a pobednički timovi će biti proglašeni na sam Dan devojčica 25. aprila u kompaniji Vip mobile.

U toku su pripremne radionice na kojima devojčice imaju priliku da steknu veštine izrade video radova i prezentovanja. Radionice se realizuju u tri grada – Novom Sadu, Beogradu i Nišu.

Vip Dan devojčica se realizuje uz institucionalnu podršku Vlade Republike Srbije i predsednice Vlade Ane Brnabić.

Izvor: Ekapija.com