ADRIA MEDIA GROUP ORGANIZUJE KONFERENCIJU “ŽENE-LIDERI PROMENA”: Osnaživanje žena uslov je napretka celokupnog društva

ADRIA MEDIA GROUP ORGANIZUJE KONFERENCIJU “ŽENE-LIDERI PROMENA”: Osnaživanje žena uslov je napretka celokupnog društva

U utorak, 26. marta, u Madlenianumu, Adria Media Group organizuje konferenciju „Žene – lideri promena“ sa idejom da okupi visoke državne zvaničnike i eksperte, predstavnike institucija, organizacija, kompanija, medija, ali i pojedince koji na bilo koji način mogu da utiču na poboljšanje položaja žena u Srbiji.

Cilj konferencije je da kroz analizu stanja u društvu ukažemo na probleme i definišemo prostor za unapređenje, ali i da kroz primere dobre prakse pokušamo da nađemo odgovor na pitanje kako da osnažimo žene u Srbiji.

Na dinamičnim panel-diskusijama predviđeno je prisustvo visokih državnih zvaničnika i eksperata, predstavnika delegacije EU, kancelarije UN WOMEN u Srbiji, predstavnika kompanija, ambasada, univerziteta, poslovne i stručne javnosti i medija.

Na jednom mestu naći će se žene – lideri promena, dokazane vizionarke koje svojim znanjem, radom i hrabrošću menjaju Srbiju. One pripadaju različitim generacijama i dolaze iz različitih industrija, ali imaju isti cilj: da podignu svest javnosti o važnosti osnaživanja žena kao uslova održivog napretka celokupnog društva, ali i da ličnim primerom inspirišu druge.

SAZNAJ VIŠE: http://konferencije.adriamediagroup.com/

Prijavite se na conference@adriamedia.rs

Broj mesta je ograničen.

Izvor: Kurir