MOBILNA SESTRA ISPRED SVIH

MOBILNA SESTRA ISPRED SVIH

Kad u vašem stanu ili kući zatreba pomoć oko nege bebe, dece, odraslih ili starijih, pravo rešenje je MOBILNA SESTRA – Ambulanta za kućnu zdravstvenu negu

U želji da pomogne svima od rođenja do duboke starosti, naročito ako vaši bližnji rade ili su daleko od vas u inostranstvu, MOBILNA MEDICINSKA SESTRA po pozivu pruža KUĆNI ZDRAVSTVENI SERVIS po najvišim standardima.

Kućna patronaža, terenska i ambulantna zdravstvena nega, koordinacija i saradnja sa velikim brojem vrhunskih stručnjaka partnerskih ustanova koje se bave medicinskom dijagnostikom i operativnim tretmanima, predstavljaju ono čime se MOBILNA SESTRA može izdvojiti od drugih.

Terenska patronažna služba je dostupna na celoj teritoriji Beograda. Usluge ambulante MOBILNA SESTRA kreiraju se u dogovoru sa samim pacijentima i članovima porodice i prilagođavaju potrebama i stanju pacijenta.

Ime MOBILNA SESTRA je sinonim za najkvalitetniju i najodgovorniju zdravstvenu negu i medicinske usluge na kućnoj adresi.

Gospođa Žaklina Nedeljković, licencirana medicinska sestra i dipl.menadžer u zdravstvu, osnivač je Ambulante MOBILNA SESTRA.

Nakon 13.godina rada u državnom sektoru, i isto toliko staža u radu za privatnika, odlučila je da 2015. godine pokrene svoj sopstveni posao.

Njen rad je prepoznat kao društveno odgovoran i koristan.

Njeni pacijenti imaju isključivo reči hvale za njen rad i angažovanost, a najveće zadovoljstvio u radu predstavlja joj kada od klijenata dobije kompliment da ima „osmeh koji leči“ 😊�

2016.godine nagrađena je prestižnim priznanjem „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ i titulom ŽENA ZMAJ, u kategoriji samozapošljavanja, a 13. Marta, u Sava centru, učestvovaće kao dobitnik prestižne nagrade BALKAN AWARDS 2019, u kategoriji zdravstva i medicine.

Članica je Sekcije ženskog preduzetništva PRIVREDNE KOMORE SRBIJE.

Izvor: PressSerbia