Dodela priznanja „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Dodela priznanja „Cvet uspeha za ženu zmaja“

Svečana ceremonija “Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće organizovana u sredu, 19. oktobra za 40 uspešnih žena koje su dobitnice ovog značajnog priznanja, najavljeno je danas iz Udruženja poslovnih žena Srbije.

Njih 40 vodi isto toliko firmi u kojima zapošljavaju oko 2.500 radnika i imaju uticaja na životni standard oko 10.000 građana. 

Dobitnice priznanja su po zanimanju, između ostalog, arhitekte, ekonomisti, arheolozi, profesori, naučnici, producenti, krojačice, novinarke, učiteljice…

Njihove poslovne priče su veoma različite, a ono što ih vezuje je da su članice Udruženja poslovnih žena i dobitnice nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja“. 

Manifestaciju posvećenu uspešnim i hrabrim ženama, koje vode uspešne firme i hrabro odolevaju svim problemima sa kojima se poslovanje u svetu, a u Srbiji naročito, suočava, vodiće glumci Ana Sofrenović i Nebojša Glogovac. 

Najava dolaska visokih državnih zvaničnika daje nadu da će žensko preduzetništvo dobiti podršku kakvu zaslužuje, a koju mu već 13 godina unazad pruža Udruženje poslovnih žena, navode organizatori. 

*izvor: www.tanjug.rs

Link