Ambasadorke preduzetništva u Briselu

Ambasadorke preduzetništva u Briselu

Na manifestaciji „Evropska nedelja malih i srednjih preduzeća“ (European SME Week 2011) , koja se održava 6. Oktobra u Briselu, učestvovaće srpske ambasadorke ženskog preduzetništva.

Srpske ambasadorke ženskog preduzetništva učestvovaće 6. Oktobra, u Briselu na manifestaciji „Evropska nedelja malih i srednjih preduzeća“ (European SME Week 2011).

Manifestacija koju organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije „Cvet uspeha za ženu zmaja“ je i ove godine u zvaničnom programu te nedelje, koju evropske zemlje obeležavaju sa ciljem međusobnog umrežavanja preduzetnika i kreiranja zajedničkih platformi za unapređenje poslovanja.

Ove godine „Evropska nedelja“ posebno promoviše preduzetnike druge šanse, koji su u jednom trenutku posustali, a potom ponovo uspeli da razviju biznis.

Predstavnica iz Srbije u ovoj kategoriji je preduzetnica iz Čačka, Zorica Selaković, vlasnica firme „Dešert“.

Ovogodišnja manifestacija osmišljena je kao promocija četrdeset dosadašnjih dobitnica, sa posebnim fokusom na ambasadorke ženskog preduzetništva koje će žensko preduzetništvo Srbije predstavljati u Briselu.

Ambasadorke ženskog preduzetništva po povratku iz Brisela očekuje i nacionalna promocija u okviru 5. Jubileja „Cveta uspeha za ženu zmaja“, koji u kontinuitetu organizuje Udruženje poslovnih žena Srbije sa ciljem promocije primera dobre prakse ženskog preduzetništva.