PROJEKAT UGLEDAJ SE NA MENE: INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO KAO ŽENSKI ODGOVOR NA KRIZU (2021) - Udruženje poslovnih žena Srbije
office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

PROJEKAT UGLEDAJ SE NA MENE: INOVATIVNO PREDUZETNIŠTVO KAO ŽENSKI ODGOVOR NA KRIZU (2021)

Udruženje poslovnih žena Srbije od maja 2021. godine  realizuje projekat Ugledaj se na mene: inovativno preduzetništvo kao ženski odgovor na krizu  sa ciljem da se kroz promociju  članica UPŽ Srbije, izuzetnih predstavnica među ženama preduzetnicama kod nas, afirmiše žensko inovativno preduzetništvo i jača svest o njegovom značaju.

Kroz seriju podkasta Biseri inovativnog ženskog preduzetništva, epizode Karavana žena zmajeva – razgovore sa dobitnicama nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja iz različitih regiona u Srbiji, promotivni film o inovativnom ženskom preduzetništvu Biseri inovativnog ženskog preduzetništva, kao i publikaciju Vodič za inovacije sa primerima dobre prakse u ženskom preduzetništvu, uvešćemo vas u priču o inovativnom preduzetništvu i predstaviti članice Udruženja poslovnih žena Srbije, koje su u samom vrhu ženskog preduzetništva kod nas.  

Od 10. septembra 2021. svakog petka se u 20.00 premijerno prikazivala po jedna epizoda na You Tube kanalu UPŽ Srbije, a zaključno sa 17. decembrom sve snimljene emisije biće trajno dostupne publici na našem YouTube kanalu.

Projekat je finansiran iz budžeta Republike Srbije, na osnovu Programa podrške razvoju i promociji ženskog inovacionog preduzetništva za 2021. godinu koji je ustanovila Vlada RS, a koji sprovodi Kabinet ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj RS.

Logo UPZS
Logo UPZS

Film

Publikacija

Vodic za inovacije

Video

Audio