Projekat OsnaŽene ušao u uži izbor za prestižnu Evropsku nagradu za promociju preduzetništva 2024.

Projekat OsnaŽene ušao u uži izbor za prestižnu Evropsku nagradu za promociju preduzetništva 2024.

2.10.2024.

Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji i regionu OsnaŽene ušao je u uži izbor za prestižnu Evropsku nagradu za promociju preduzetništva 2024. (European Enterprise Promotion Awards – EEPA) u kategoriji „Podrška digitalnoj tranziciji“. Pobednici će biti proglašeni 19. novembra na svečnoj cermoniji koja se održava u Budimpešti.

 

Ova nominacija predstavlja izuzetnu potvrdu napornog rada na osnaživanju žena preduzetnica u digitalnom dobu koju su OsnaŽene ostvarile u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam AP Vojvodine. Nominacija na međunarodnom nivou pokazuje da rad platforme ima širi uticaj i da je prepoznat kao ključan doprinos digitalnoj tranziciji i preduzetništvu.

Prva digitalna platforma ženskog biznisa u Srbiji www.osnazene.com ima za cilj da poveže, edukuje i podržava žene, da im pomogne da razvijaju svoje poslovne veštine i postignu ciljeve u digitalnom svetu.

Čestitamo našoj članici Indiri Popadić, idejnom tvorcu platforme OsnaŽene, na izuzetnom trudu i zalaganju u promociji i razvoju celokupnog projekta.