Razvoj inicijative digitalnog preduzetništva Udruženja poslovnih žena Srbije

Razvoj inicijative digitalnog preduzetništva Udruženja poslovnih žena Srbije

26.03.2024.

Udruženje poslovnih žena Srbije od septembra 2023 do kraja aprila 2024. godine realizuje projekat Izgradnja organizacionih kapaciteta za ženska poslovna udruženja i privredne komore – Razvoj Sekcije digitalnog preduzetništva uz podršku CIPE / Center for International Private Enterprise.

Kroz važnu inicijativu usmerenu na jačanje ekonomske sigurnosti žena kroz podršku ženskim privrednim komorama i poslovnim udruženjima, projekat ima za cilj osnaživanje i proširenje baze Udruženja poslovnih žena Srbije, posebno fokusirajući se na (mlade) preduzetnice koje se bave digitalnim poslovanjem, uz potpunu modernizaciju udruženja.

Ključna vrednost e-UPŽ inicijative je da digitalnim preduzetnicama i svim ženama koje posluju u ovom domenu, obezbedi neophodnu podršku, vođstvo i mentorstvo, od strane iskusnijih poslovnih žena kao i šire mreže, pomažući im pritom da razviju i prošire svoje biznise. Od umrežavanja sa drugim preduzetnicama i razmene iskustava do pristupa ekskluzivnim informacijama i edukacijama, e-UPŽ je posvećen osnaživanju, povezivanju i razvoju digitalnih preduzetnica.

e-UPŽ ima za cilj da doprinese razvoju savremenih digitalnih strategija, stvarajući snažnu zajednicu koja podstiče rast i razvoj, ne samo poslovanja, već i pojedinačnih članica.

Ukoliko želite da budete informisani o aktivnostima  Udruženja  kroz pomenutu inicijativu potrebno je popuniti e-UPŽ kontakt formu koja se nalazi na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije https://poslovnezene.org.rs/e-upz/.

Autor: N.N.

Izvor: Eupravozato.mondo.rs