Pokrenuta WE Founders inicijativa

Pokrenuta WE Founders inicijativa

Udruženje poslovnih žena Srbije i Impact Hub Beograd potpisali su sporazum o saradnji u okviru WE Founders inicijative, trogodišnjeg projekta koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i koji sprovodi Impact Hub Beograd.

WE Founders (Women Entrepreneurs Founders) inicijativa je omogućena uz podršku američkog naroda putem USAID-a i ima za cilj unapređenje liderstva inovativnih, skalabilnih i rodno raznovrsnih startap timova i u okviru nje se organizuju različiti događaji.

Svakog meseca u IHB se organizuju WE Founders Meetup susreti, sa ciljem da okupe startap timove, biznis liderke i preduzetnice radi razmene iskustava, umrežavanja i podsticaja napretka u poslovanju, u koje se uključuju i članice UPŽ Srbije. Više informacija o mesečnim WE Founders Meetup-ovima, možete naći na linku i društvenim mrežama.

WEF inicijativa prepoznala je značaj projekta „Cvet uspeha za ženu zmaja“ i priključila se podršci ove manifestacije, koja već trinaest godina zaredom podiže vidljivost i svest o značaju ekonomskog osnaživanja žena, ohrabruje žene koje započinju sopstveni biznis i promoviše društvenu odgovornost i inovativnost.

Sadržaj ove objave je isključivo odgovornost Udruženja poslovnih žena Srbije i ne predstavlja nužno stavove Impact Hub-a, USAID-a ili Vlade SAD.