Radionica u okviru projekta “Ravnopravno u lancu vrednosti” održana u Valjevu

Radionica u okviru projekta “Ravnopravno u lancu vrednosti” održana u Valjevu

U okviru projekta „Ravnopravno u lancu vrednosti“, koji realizuje Udruženje poslovnih žena Srbije uz podršku ambasade Kraljevine Holandije i Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, posle Beograda (23 – 24. januar), i Zrenjanina ( 18 – 19.mart), u Privrednoj komori Valjeva održana treća dvodnevna radionica kao praktična obuka, čime se završava serija ovakvih radionica.

Cilj radionice, kao praktične obuke, je unapređenje preduzetničkih veština žena radi njihovog  uključivanja u lance dobavljača. Preduzetnice imaju priliku da savladaju QAB analizu, poslovnu komunikaciju sa potencijalnim poslovnim partnerima, da saznaju kako istražiti tržište, zadržati autentičnost i prilagoditi se promenama koje su neminovne, kao i da se upoznaju sa mnogim drugim tehnikama. Treneri na obukama su članice UPŽ Srbije, Tatjana Mamula Nikolić, stručna konsultantkinja i vlasnica agencije ACT2B i Tatjana Jevđović, holistička terapeutkinja, osnivač  Beauty Imagini doo i Integra Life kluba.

Projekat „Ravnopravno u lancu vrednosti“ ima za cilj promociju uključivanja malih i mikro kompanija u lanac vrednosti velikih korporacija, kako bi se njihovo samozapošljavanje učinilo održivim i na taj način osnažili ekonomski kapaciteti žena u Srbiji.