office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Rodno najsenzitivnija kompanija

Priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ nastalo je u okviru projekta „Ravnopravno u lancu vrednosti“ koji zajednički realizuju Udruženje poslovnih žena Srbije, Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost i ambasada Kraljevine Holandije u Srbiji. 

Priznanje se dodeljuje velikim kompanijama koje primenjuju 5. princip Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena i koje su pružile najbolji model uključivanja žena u lance dobavljača.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju za prijavu na konkurs u 2019. godini:

  1. Prijavni formular za kompanije
  2. Izjava o istinitosti priloženih informacija
  3. Lista priznanja i nagrada

Popunjenu dokumentaciju potrebno je poslati na mejl: cvet@poslovnezene.org.rs subject: „Cvet uspeha 2019“

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: cvet@poslovnezene.org.rs

Priznanje „Rodno najsenzitivnija kompanija“ prvi put je dodeljeno 2018. godine u okviru manifestacije „Cvet uspeha za ženu zmaja„.

Dobitnici priznanja „Rodno najsenzitivnija kompanija“ za 2018. godinu su:

Delta Holding d.o.o.

Ikea Srbija d.o.o.

Avon Srbija

Uni Credit banka

VIP Mobile d.o.o.

Manifestaciju „Cvet uspeha za ženu zmaja“ su 2018. godine podržali Koordinaciono telo za rodnu ravnopravnost, Ambasada Kraljevine Holandije u Srbiji, Ministarstvo privrede, Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), SME Week, VIP Mobile d.o.o, Ikea Srbija d.o.o., Uni Credit banka, Prolom voda i članice UPŽ Srbije.