office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

VIP mobile- prijatelj UPŽ Srbije

Prijatelji UPŽ Srbije, kompanija VIP mobile na kraju ove poslovne godine se može pohvaliti impresivnim rezultatima.

Prošla godina je za Vip mobile bila najuspešnija u jedanaestogodišnjem poslovanju, jer je kompanija na kraju 2017. godine imala ukupne prihode od 230 miliona evra, što je za 4% više nego što je to bio slučaj u 2016. godini. Prihod Vipa u prvih devet meseci iznosi 182 miliona evra, 11% više nego u istom periodu 2017. godine.

Uprkos stalnim ulaganjima u tržište, usluge i infrastrukturu kao i u licence za mobilne frekvencije, kompanija Vip mobile već nekoliko godina unazad obezbeđuje održivi rast, koji se ogleda i u konstantnom porastu broja korisnika, kojih u ovom trenutku ima više od 2,2 miliona, kao i u rastu tržišnog učešća koje sada iznosi 24,1 odsto.

Kao društveno odgovorna kompanija, Vip ulaže u proizvode i usluge koje olakšavaju život i čine ga lepšim i bezbednijim. Kompanija se potrudila da ovu godinu posveti porodičnim vrednostima, pa je tako omogućila roditeljima da uz aplikaciju Dečja zona, sajt Bezbedne klince i Čuvarkuću vode mirniji život bez stresa, pruže sigurnost svojoj porodici i da svoju decu zaštite od neprimerenih sadržaja na internetu.

Takođe, u okviru projekta Vip Kinoteka, zajedno sa Jugoslovenskom kinotekom, digitalnom restauracijom sačuvano je, za sada, 10 kultnih filmova od zaborava za buduće generacije. Na ovaj način pruža se značajna podrška očuvanju naše kulturne baštine.

Vip zaposleni, kojih u ovom trenutku ima više od 1000, imaju sve pogodnosti kako bi održali balans između poslovnog i privatnog života. Na tome radi odabran tim ljudi koji osmišljava i prati implementaciju svih mera, ali razmišlja i o tome šta bi još moglo da se uradi u narednom periodu. Vip je prva Family Friendly kompanija u Srbiji, a neke od pogodnosti za Vipovce su fleksibilno radno vreme, rad van kancelarije, kao i dodatno plaćeno odsustvo zbog porodičnih razloga.

Uručenje nagrade ,,Rodno najsenzitivnija kompanija“ 

 

Zbog svega gore navedenog, Vip je i od strane Udruženja poslovnih žena Srbije prepoznat kao kompanija koja ima podjednak broj žena i muškaraca, sa jednakim uslovima za napredak i usavršavanje, pa je od nedavno nosilac priznanja za jednu od rodno najsenzitivnijih kompanija u Srbiji.