office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Evropska banka za obnovu i razvoj- dugogodišnji partner UPŽ Srbije

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je sa velikim brojem članica UPŽ Srbije ostvarila saradnju u raznim oblastima delovanja, a pored navedene konkretne podrške ističu se i druženje i umrežavanje na konferencijama, seminarima i poslovnim okupljanjima. U EBRD-u su ponosni kada dobiju povratnu informaciju da je kroz podršku EBRD-a doprineto da preduzeća kojima rukovode žene budu jos uspešnija.

EBRD je u 2018. godini, zahvatajući široki spektar poslovnih rešenja kod nekih klijentkinja, pružio podršku kroz rad sa domaćim konsultantima, drugima kroz radionicu Aktivno rukovođenje gde su pokušali da daju odgovor na neke od najvećih izazova sa kojima se preduzetnice suočavaju – upravljanje vremenom, balans između vođenja preduzeća, privatnog i porodičnog života.  U Čačku, Kruševcu, Somboru, Subotici i Valjevu su serijom prezentacija promovisali alat za samoprocenu biznisa Business Lens i ohrabrili prisutne preduzetnice da iskoriste mnogostruke prednosti koje nude savremene tehnologije.

Sa Udruženjem poslovnih žena EBRD je tradicionalno sarađivao na manifestaciji „Cvet uspeha za ženu zmaja“, a ove godine pored menadžerke Savetodavnog programa Bojane Vukosavljević u izboru je učestvovala i direktorka EBRD-a za Zapadni Balkan gospođa Hargitai.

Menadžerka Savetodavnog programa Bojana Vukosavljević sa nagrađenim preduzetnicama i ministrima

 

Direktorka EBRD-a Zsuzsanna Hargitai sa predstavnicom Ikea kompanije