office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Redovni mesečni sastanak sekcije Ženski biznis klub

Na redovnom mesečnom sastanku u Integra Life Clubu predstavile su se članice Loyalty programa Udruženja, a održano je i zanimljivo predavanje na temu „Najčešće zablude o ishrani“.

Sastanak je otvorila Olivera Popović, potpredsednica Udruženja i dala reč Tanji Olajdžiji, članici UPŽ i menadžerki kompanije „Happy Honey“ koja je prisutne članice uputila o tome koje su najčešče zablude o ishrani. Predavanje je bilo interaktivno, članice su se uključile i u diskusiju, a zatim je Tanja predstavila i proizvod kompanije „Happy Honey“- med koji ova kompanija izrađuje obogaćen jedinstvenim i neobičnim ukusima, a svi sastojci su na prirodnoj bazi. Sve članice su tokom sastanka bile u prilici da degustiraju med ove kompanije.

Usledilo je predstavljanje članice Neve Rajković („Kreiranje uspeha“) koja je naglasila da je glavni cilj njenog poslovanja da pomaže ljudima da postanu uspešniji.

Nakon Neve je prisutnim članicama poklone podelila Miroslava Jovanović („Novex“) i predstavila svoju kompaniju koja se dugi niz godina bavi izradom visokokvalitetne kožne galanterije.

Više o Loyalty programu UPŽ Srbije