office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Cvet uspeha za Ženu zmaja – Svečana obraćanja predstavnika kompanije Vip mobile

Kompanija Vip mobile dobitnik je priznanja ,,Rodno najsenzitivnija kompanija“, a u ime kompanije na svečanosti ,,Cvet uspeha za ženu zmaja“, nagradu su primili gospodin Dejan Turk, izvršni direktor kompanije Vip mobile i gospođa Branka Purdulja Durbaba, stariji direktor prodaje i korisničkih servisa i član Uprave kompanije.
Dejan Turk- izvršni direktor Vip mobile, Pudrlja Durbaba – stariji direktor prodaje Vip mobile i Sanja Popović-Pantić – predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije

Obraćanje gospodina Turka i gospođe Pudrlje Durbabe inspirisale su sve prisutne na svečanoj ceremoniji ,,Cvet uspeha za ženu zmaja“, a u nastavku možete  pročitati njihova obraćanja.

Branka Pudrlja Durbaba, stariji direktor prodaje i korisničkih servisa:

Branka Pudrlja Durbaba, stariji direktor prodaje i korisničkih servisa Vip mobile

Drage dame i poštovani gosti,

Sa velikim zadovoljstvom preuzimam ovu nagradu u ime kompanije, u kojoj na 50 odsto naših menadžerskih pozicija rade upravo žene. Izuzetna nam je čast da je rad naše kompanije prepoznalo udruženje koje već 20 godina pruža podršku, edukaciju i umrežavanje poslovnih žena u Srbiji, i iz godine u godinu pokazuje koliko su žene snažnije kada udružene neguju prave vrednosti u modernom poslovanju. Čestitam vam ovaj značajan jubilej! Ova nagrada je nama veoma važna kao potvrda da doprinosimo boljem položaju žena u našem društvu negujući rodnu ravnopravnost među zaposlenima. U Vipu je odnos žena i muškaraca 50-50 odsto. I ne samo da negujemo rodnu ravnopravnost, nego posebnu brigu vodimo upravo o našim ženama, pomažući im da usklade svoje privatne i poslovne obaveze. Kao jedina kompanija u Srbiji sa Family Friendly sertifikatom, našim ženama je omogućeno da skraćeno rade prilikom povratka sa porodiljskog odsustva, imaju slobodan dan za polazak njihove dece u prvi razred, rade od kuće prilikom perioda prilagođavanja dece vrtiću, a imaju mogućnost i upisa dece u kompanijski vrtić koji se nalazi u zgradi naše kompanije. Svi ovi uslovi omogućavaju ženama u Vipu da razvijaju karijeru u pravcu u kom žele i da istovremeno kvalitetno vode brigu o porodici. Zahvaljujemo se Udruženju poslovnih žena Srbije što je to prepoznalo i dodelilo priznanje upravo našoj kompaniji. Reč dajem našem generalnom direktoru Dejanu Turku od koga smo imali punu podršku u realizaciji svih ovih mera.

Dejan Turk, generalni direktor Vip mobile kompanije:

Dejan Turk, izvršni direktor Vib mobile

 

Vi, drage žene, imate veći stepen emocionalne inteligencije. Imate više snage i iskustva da prevaziđete barijere. Bolje ste u multitaskingu. Dajete svojim kolegama i zaposlenima osećaj da su cenjeni. Ne plašite se rizika i bolje ste kada reskirate jer to radite racionalno i kalkulisano. Bolji ste pregovarači, bolji ste mentori, bolje radite u timu, bitno manje vas vodi ego i spremnije ste na učenje novih znanja.