office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Članice UPŽ i predsedništvo na 18. Ekonomskom samitu Srbije

Na 18. Ekonomskom samitu Srbije koji je održan u hotelu Metropol Palace, učestvovala je predsednica UPŽ Srbije dr Sanja Popović Pantić kao govornik na panelu posvećenom inovacijama pod nazivom „Tehnološki pokretači, uticaji i sigurnosne mreže“ koji je moderirala članica UO UPŽ Dragijana Radonjić Petrović. Takođe, gospođa Radonjić Petrović moderirala je i panelom pod nazivom „Politike za poboljšanje konkurentosti” u kome je učestvovala članica UPŽ Srbije, dr Jasmina Knezević ( Opšta bolnica „Bel Medic”). Samitu su prisustvovale i potpredsednica Olivera Popović, kao i članice UPŽ Srbije, Gordana Đurđević („Slovo“), Afrodita Bajić („AMC“), Vesna Pucar Grubor („Vivex Group“), Tatjana Jevđović („Integra Life Club“), Mina Rakićević („Delikos“) i Svetlana Miljković („Sweet Home“).

Glavna tema samita bila je je kako „restartovati“ privredu i trasirati put u Evropsku uniju, a tokom dvodnevnog zasedanja bilo je reči i o globalnom pomeranju centara moći i njegovom uticaju na region, kao i o zdravstvu, državnoj upravi, energetskoj efikasnosti i razvoju poljoprivrede.

Samit je oranizovala organizacaija TGI Group International u saradnji sa Ministarstvom finansija Srbije i Privrednom komorom Srbije.