office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Tradicionalni novogodišnji koktel UPŽ Srbije

Udruženje poslovnih žena Srbije obeležilo je završetak još jedne uspešne godine na tradicionalnom novogodišnjem koktelu gde se okupio veliki broj članica, partnera, prijatelja i saradnika Udruženja.

Osim UPŽ Srbije, domaćin novogodišnjeg koktela bila je Tatjana Jevđović i tim Integra Life Club-a na Adi Ciganliji gde se novogodišnji koktel i održao u veoma prijatnoj atmosferi.

Nakon uvodnih i pozdravnih reči Tatjane Jevđović, obratila se dr Sanja Popović Pantić, predsednica UPŽ koja je govorila o aktivnostima Udruženja na novim projektima, unapređenju usluga i aktuelnostima, sumirajući ovogodišnje rezultate, i istakavši planove za narednu godinu. Popović Pantić je naglasila da će Udruženje i dalje raditi na promociji i osnaživanju ženskog preduzetništva u Srbiji, i zahvalila se svima na dosadašnjoj saradnji i podršci.

Gostima su se pridružile i Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti i Dubravka Filipovski, narodna poslanica, kao i predstavnice Ministarstva privrede Republike Srbije, Dubravka Bucalović i Milica Stanković.

U organizaciji novogodišnjeg koktela nesebičnu podršku Udruženju svake godine pružaju članice, a ta pomoć nije ni ove godine izostala. Za posluženje su se ove godine pobrinule: dr Jasmina Knežević (Opšta bolnica „Bel Medic“), Mina Rakićević („Delikos“), Zorica Selaković („Desseert Čačak“), Tatjana Vučićević („Art Ival“) i Dragana Janjić (Vinarija „Aleksić“).