office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Tradicionalni dobrotvorni IWC bazar

Udruženje poslovnih žena Srbije podržalo je i uzelo učešće u održavanju šesnaestog Dobrotvornog bazara u organizaciji Međunarodnog kluba žena (International Women’s Club – IWC).

Bazar je i ove godine održan na Beogradskom sajmu, a sav prihod od prodaje otišao je u humanitarne svrhe. Za učešće se prijavilo više od 40 zemalja od kojih je svaka imala svoj štand gde su se prodavali nacionalni specijaliteti, narodne rukotvorine i suveniri.

Na srpskom štandu našu zemlju predstavile su sledeće članice UPŽ Srbije: Gordana Đurđević („Slovo“), Maja Enis („Enco book“), Tatjana Jevđović („Integra Life Club“), Marija Ignjatović i Dragica Božinović („Novitas Consult“), Biljana Jovanović (Modna kuća „Luna“), Svetlana Mojić Džakula („Salt& Water“), Ljubica Radović (advokat), Nataša Pavlović Bujas („Blumen Group“) i Udruženje Kreativna Vizija iz Loznice.

Takođe, članicama su se pridružile i preduzeća koje su naše koleginice angažovale za ovu priliku: „Bombonjere Dragulj“, „Suncokret“ i „Bolji život“.

                               

Sav prihod, biće prosleđen u dobrotvorne svrhe, tako što će organizacija finansirati predloge projekata nevladinih organizacija koje podržavaju socijalno ugrožene slojeve našeg društva. O projektima koje će IWC finansirati, odlučuje Upravni i Dobrotvorni odbor organizacije, tako što će se sakupiti predlozi projekata i o njima diskutovati i glasati.

Populacija koju IWC godinama podržava su deca bez roditelja, samohrani roditelji, stara lice bez porodične nege, deca Roma, osobe sa invaliditetom i žrtve rodnog nasilja.