office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Održan redovni mesečni sastanak UPŽ Srbije

Na redovnom mesečnom sastanku Ženskog biznis kluba, održanom na Adi Ciganliji u Integra Life Club-u okupile su se članice UPŽ Srbije, a gošće su bile Maura Sweeney, američka autorka, novinarka i korporativna menadžerka i Olivera Josipović („Neo Finance“), članica UPŽ Srbije, jedna od koleginica koja je podržala Loyalty program UPŽ Srbije.

Na početku sastanka je Olivera Popović, potpredsednica UPŽ Srbije predstavila gospođu Sweeney koja je prisutnim koleginicama održala predavanje na temu liderstva i ispričala im svoju poslovnu priču. Takođe, iskoristila je svoje internacionalno iskustvo kao predavač, da kroz reflektivna pitanja i anegdote iz privatnog života motiviše prisutne preduzetnice da razmisle i donesu zaključke na svakodnevne situacije sa kojima se susreću u poslovanju, ali na atipičan način. Ideja je da se tako usvojene informacije i zaključci primene na poslovanje.

Nakon predavanja gošće iz Amerike, članica UPŽ Srbije, Olivera Josipović („Neo Finance“) predstavila je rad svoje agencije za zastupanje u osiguranju, kao i modalitete u poslovanju i mogućnost različitih pogodnosti za članice Udruženja, a sve u sklopu Loyalty programa koje je UPŽ pokrenulo. Ovaj program, ustanovljen na nacionalnom nivou omogućava svim koleginicama kupovinu proizvoda i usluga po povoljnijim uslovima u kompanijama koleginica koje su podržale program, a uz važeću člansku kartu Udruženja.

Više o Loyalty sekciji UPŽ Srbije: http://poslovnezene.org.rs/loyalty-program-upz-srbije/

Olivera Popović se zatim zahvalila govornicama, a zatim je sa koleginicama Draganom Stojanović („Media.Com“) i Biljanom Trifunović („IFA“ d.o.o.) svela utiske sa nedavno održanog Freja foruma u Tuzli.