office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Svečana dodela nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja 2017“ 26. Oktobra

Svečana dodela nagrada „Cvet uspeha za ženu zmaja“ održaće se po jedanaesti put zaredom u četvrtak 26. Oktobra 2017. u operi i teatru „Madlenianum“ sa ciljem promocije ženskog preduzetništva.

U konkurenciji za ovogodišnju nagradu su 24 preduzetnice iz cele Srbije. U prethodnih deset godina na ovom događaju je promovisano više od 400 žena, njih 112 je dobilo nagrade i priznanja, a četiri su istovremeno proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva. Nagrada se dodeljuje u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“.

Pored ovih nagrada, biće dodeljena i specijalna priznanja uspešnim preduzetnicama za doprinos razvoju ženskog preduzetništva u različitim segmentima poslovanja gde su postigle zapažen uspeh na domaćem I inostranom tržištu. Na nacionalnom nivou, ovaj događaj okuplja ugledne zvanice iz privrednog, političkog, društvenog i medijskog sektora, a što je najvažnije, okuplja preduzetnice Srbije.

Udruženje poslovnih žena Srbije nagrade dodeljuje u saradnji sa Nemačkom organizacijom za  međunarodnu saradnju GIZ sa ciljem afirmacije uspešnih preduzetnica i povećanja vidljivosti njihovog doprinosa ekonomskom razvoju Srbije.

Izvor: Brusonline.com