office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

U Integra Life Club-u održan redovni mesečni sastanak Ženskog biznis kluba

Redovni mesečni sastanak Ženskog biznis kluba nakon letnje pauze okupio je članice UPŽ Srbije na Adi Ciganliji u Integra Life Club-u.

 

Sastanak je bio posvećen aktuelnim projektima Udruženja: „Cvet uspeha za ženu zmaja“ koji UPŽ ove godine realizuje jedanaesti put, predstavljanju projekta „Osnaživanje žena Južne Srbije kroz formiranje klastera starih zanata“, podsećanju na aktivnosti Udruženja u narednom periodu, kao i SES projektu, a na osnovu potpisanog sporazuma sa SES fondacijom. U okviru razvojne pomoći, fondacija šalje penzionisane stručnjake i konsultante iz različitih oblasti u mala i srednja preduzeća u firme članica UPŽ Srbije.

 

Potpredsednica Udruženja, Olivera Popović predstavila je Joachim Vorstadta eksperta na SES projektu, koji je protekle tri nedelje boravio u ordinaciji „Dr Popović“, zatim su razmenjena iskustva u okviru ove saradnje, a prisutne članice su se priključile diskusiji.

Nakon zvaničnog dela sastanka, dr Ljiljana Bajić Bibić („Nutri Bios“) , je prisutne počastila tortom u želji da svoj prvi dan penzije proslavi sa koleginicama iz Udruženja.