office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Druženje članica UPŽ Srbije na Zlatiboru

Članice Udruženja poslovnih žena Srbije, na čelu sa predsednicom, dr Sanjom Popović Pantić, prisustvovale su seminaru pod nazivom „Radio uzvraća udarac” u Hotelu „Mir” na Zlatiboru, u organizaciji Udruženja radiostanica RAB Srbija.

Uvodno predavanje održala je predsednica RAB Srbija i vlasnica i glavna i odgovorna urednica „Naxi radija” Maja Rakovic, koja je preduzetnicama govorila o istoimenoj temi – „Radio uzvraća udarac”, podsetivši članice UPŽ Srbije da se sa pojavom interneta radio stanicama predviđalo gašenje, kao i da su tada svi zaboravili da se radio sluša u kolima, na poslu, i ujutru uz kafu.

Osim u seminaru, članice UPŽ Srbije su uživale u muzici, druženju i prirodi Zlatibora, posetivši i Modnu kuću „Luna“, gde su imale priliku da se upoznaju sa najnovijom kolekcijom ovog brenda.

Druženje na Zlatiboru je doprinelo novim poznanstvima, povezivanju i međusobnoj saradnji članica UPŽ Srbije uz zaključak da su provele „jedan divan, inspirativan, edukativan i nadasve veseo vikend na Zlatiboru“.