office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

BelgradeWealth Forum u Beogradu

Drugi „BelgradeWealth“  Forum, koji će se održati 28 i 29. septembra 2017. godine, okupiće najveće svetske konsultantske kuće i «family office» u domenu upravljanja bogatstvom, investicionim konsaltingom, imigracionim pitanjima, poreskom optimizacijom kompanija i pojedinaca, strukturizacijom kompanija i formiranja kompanija u različitim jurisdikcijama.

   

Krajem septembra, Beograd će postati centar za bogate i uspešne poslovne ljude iz celog sveta. Očekuje se dolazak velikog broja stručnjaka za upravljanje bogatstvom. Učesnici konferencije su za svoje klijente izvršili direktno ulaganje ili portfolio ulaganje vredno dvadeset milijardi evra, zastupajući više od 10 000 najbogatijih klijenata iz celog sveta, iz segmenta HNWI i UNHWI (bogatih i veoma bogatih pojedinaca) čija ukupna imovina je vredna više od stotinu milijardi evra.

„BelgradeWealth“ forum namenjen je pojedincima i kompanijama zainteresovanim za aktuelne finansijske i poslovne trendove regiona i sveta, a posebno iz oblasti prava i advokature, bankarskog sektora, konsultantskim kompanijama, ekspertima za lokalane i međunarodne poreze, ekspretima koji se bave problemima i procesima emigracije i kompanijama iz Srbije i regiona koje traže potencijalne investitore za sopstvene projekte iz različitih oblasti.

Forumi poput ovog, održavaju se uspešno po celom svetu, radi povezivanja i ostvarivanja međusobnih kontakata.

Više o forumu: www.belgradewealthforum.com