office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

OTVOREN XI KONKURS „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“

UPIŠITE SE U RED ŽENA ZMAJEVA!
Udruženje poslovnih žena Srbije je 05. juna 2017. godine raspisalo XI konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji– „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“.

Sve zainteresovane preduzetnice u Srbiji mogu se prijaviti za jednu od dve kategorije – „najevropskija ženska firma“ i„najbolji model zapošljavanja žena“, kao i za jednu potkategoriju – „samozapošljavanje“.

Na konkurs se mogu prijaviti sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

Ovde možete preuzeti potrebnu konkursnu dokumentaciju:

  1. Formular-prijave-Cvet-uspeha-2017.
  2. Izjava-o-istinitosti-prilozenih-informacija
  3. Uputstvo za fotografiju
  4. Upitnik

Uputstvo


Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

U razmatranje će biti uzete samo potpuno popunjene prijave sa svom neophodnom pratećom dokumentacijom navedenom u Uputstvu i pristigle do datuma zatvaranja konkursa.


Svoje prijave sa pratećom dokumentacijom možete dostaviti na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs ; subject:„Cvet uspeha 2017“

Za detaljnije informacije možete se obratiti Udruženju poslovnih žena Srbije na telefon: 011/6776 801 ili putem mejla: cvet@poslovnezene.org.rs

Imena nagrađenih kandidatkinja XI izbora „Cvet uspeha za ženu zmaja“ biće saopštena na svečanosti dodele priznanja 26.oktobra 2017. godine u Teatru i Operi „Madlenianum“ u Zemunu.

Budite inovativne, odlučne i samouverene. Pokažite svoj preduzetnički duh i upišite se u red ŽENA ZMAJEVA!!!