office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Zvanična delegacija Japana u poseti modnoj kući Luna u Požarevcu

Biljana Jovanović, članica UPŽ Srbije i vlasnica i direktorka Modne kuće Luna imala je čast da ugosti delegaciju Japana, na čelu sa suprugom bivšeg ambasadora Japana u Republici Srbiji, gospođom Etsuko Tsunozaki.

Gospođa Biljana Jovanović, poželela je dobrodošlicu uvaženim gostima i tom prilikom predstavila im zaposlene i kompaniju, novu upravnu zgradu, proizvodni pogon, kreativni centar, upoznajući ih na taj način sa celokupnim proizvodnim procesom u Luni – od ideje do realizacije.

Na kraju posete, u Luna show room-u predstavnici delegacije bili su u prilici da pogledaju i novu kolekciju za proleće/leto 2017. godine.

Poseta zvanične delegacije Japana je jedna u nizu diplomatskih poseta modnoj kući Luna. Pre dve godine kompaniju je posetilo čak osam ambasadorki, pružajući podršku Biljani Jovanović kao uspešnoj preduzetnici sa zapaženim rezultatima i doprinosom u razvoju tekstilne industrije Srbije i ženskog preduzetništva uopšte. Potvrdu rezultatima kompanije Luna daju i brojna domaća i internacionalna priznanja, a poslednje u nizu je priznanje ,,Najbolje iz Srbije 2016“ za najbolji korporativni brend u prethodnoj godini.