office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Proizvodi članica UPŽ Srbije na Tako Lako portalu

Na osnovu uspostavljene saradnje sa kompanijom Tako Lako, a uz posredovanje UPŽ Srbije na uključivanju preduzetnica kao dobavljača u velike trgovinske lance i promociji rodne ravnopravnosti proizvodi članica UPŽ Srbije nalaze se na ovom e-commerce portalu.

Do sada je 7 članica UPŽ potpisalo ugovore o saradnji sa Tako Lako Shopom, i na portalu se očekuje konstantno povećanje broja članica koje će prezentovati svoje proizvode i koji će biti predstavljeni u posebnoj sekciji na sajtu Tako Lako.

Dostava svih proizvoda je potpuno besplatna uz podršku kompanije članice UPŽ Srbije, Ljiljane Karaklajić, vlasnice i direktorke kurirske službe „D Express“.

Uspostavljanjem saradnje sa kompanijom Tako Lako UPŽ Srbije omogućilo je svojim članicama da se uključe u lanac dobavljača ovog e-commerce portala, gde je trenutno zastupljeno 40.000 proizvoda različitih dobavljača. Takođe, na ovaj način se direktno doprinosi većoj održivosti ženskih firmi i nastanku novih, čime se smanjuje nezaposlenost žena, a samim tim se utiče i na razvoj ženskog preduzetništva u Srbiji.

Tako Lako Shop, deo je Nelt Grupe, organizacionog sistema koji sa sedištem u Srbiji, povezuje 3700 zaposlenih u 11 kompanija, u 7 zemalja na teritoriji Evrope – Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji i Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku.