office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Najava radionice „OTKRIJTE SVOJE PREDUZETNIČKE OSOBINE”

Pozivamo vas da 25. aprila 2017. godine (utorak) sa početkom u 10:00 časova, u Svečanoj sali na prvom spratu, Gradske opštine Savski venac, Kneza Miloša 69, učestvujete u Trening radionici koja je namenjena ženama sa opštine Savski venac, suočenim sa gubitkom posla u životnom dobu preko 45 godina starosti, u cilju vašeg osnaživanja, radi ponovnog ekonomskog i društvenog angažovanja.

Radionica je deo projekta Ekonomsko osnaživanje žena koje su ostale bez posla starosti 45+ godina, odobrenog i podržanog od strane Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, a koji se realizuje u saradnji Udruženja poslovnih žena Srbije i Udruženja „Žene na prekretnici“.

PROGRAM RADIONICE:

  • Kako otkriti preduzetničke osobine – Šta čini jednu preduzetnicu? Koje su to karakteristike i osobine važne za preduzetništvo?
  • Zašto je kreativnost važna u preduzetništvu? Kako do ideje za pokretanje sopstvenog posla?
  • Osnove korišćenja drušvenih mreža i interneta. Kako internet može da vam pomogne u promociji proizvoda i usluga? Šta moj web site treba da sadrži i kako da ga promovišem?

Trener je Tijana Sekulić, sa dugogodišnjim iskustvom iz ove oblasti, CMC konsultant, sa završenim Arhitektonskim fakultetom, primenjuje nemačku interaktivnu metodu učenja odraslih, članica Udruženja poslovnih žena Srbije, dobitnica nagrade za najuspešniju preduzetnicu „Cvet uspeha za ženu zmaja”.

Udruženje „Žene na prekretnici“ će na kraju radionice predstaviti i svoj „Program 16 radionica plus” koji se realizuje od 14. februara 2017. godine.

Trening je besplatan, a sve polaznice dobijaju sertifikat učešća u trening radionici.

Prijavu možete izvršiti isključivo preko mejla: info@zenenaprekretnici.org.

Broj polaznica je ograničen, prioritet imaju zainteresovane sa teritorije gradske opštine na kojoj se organizuje trening radionica.

Više detalja možete pronaći ovde: