office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Dr Sanja Popović Pantić dobitnica priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“

Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, dr Sanja Popović Pantić u okviru projekta „Put ka vrhu“, dobitnica je nacionalnog priznanja „Kapetan Miša Anastasijević“ kao naj-poslovna žena.

U obrazloženju za dodelu nagrade navodi se da je prepoznat doprinos dr Popović Pantić u unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije kao i vizija sa kojom već devetnaest godina uspešno vodi Udruženje poslovnih žena Srbije.

– Zahvalna sam što se moj rad i vizija prepoznaju i na ovaj način. Mislim da je dodeljivanje ovakve nagrade dokaz da je imidž ženskog preduzetništva kao pretežno socijalne kategorije promenjen na način da odgovara realnosti. A realnost je, da je žensko preduzetništvo jedan od ključnih faktora ekonomskog rasta i razvoja Srbije. Zato mi i dodatno predstavlja čast da primim nagradu koja se dodeljuje istaknutim stvaraocima i uglednicima a koja nosi ime jednog od čuvenih dobrotvora, ali i preduzetnika koji je u svoje vreme bio ono što su danas najugledniji privrednici Srbije – izjavila je dr Sanja Popović Pantić.

Svečana dodela priznanja održana je u Matici Srpskoj u Novom Sadu.