office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Marija Ivanković Jurišić, Umetnička radionica “Marija Hand Made”

Drage koleginice,

Već neko vreme želim da napišem ovo pismo i kažem šta nama kao preduzetnicama znači članstvo u jednom ovakvom udruženju i koliki je njegov kapacitet.

Ja svoje poslovanje ne mogu da poredim sa poslovanjem nekih drugih koleginica iz našeg Udruženja u pogledu obima, obrta, doprinosa i važnosti na privrednoj sceni.   Ali, ono što je sigurno je da je Umetnička radionica “Marija Hand Made” nastala zahvaljujući Udruženju poslovnih žena Srbije, da posluje 7 godina i poslovaće sigurno još dugo.

Takođe, ja kao idejni tvorac radionice i neko ko tu priču vodi, u mnogome sam izgrađena upravo zahvaljujući Udruženju poslovnih žena Srbije u pogledu informacija koje su mi pružene, putovanja, poznanstava, poverenja koje mi je ukazano u različitim aktivnostima i situacijama i možda najvažnije SAMOPOUZDANJA koje mi je izgrađeno .

Želim da pomenem i nesebičnu podršku koju mi u smislu profesionalnog i ličnog sazrevanja pružila uspešna preduzetnica i članica udruženja Dragica Božinović.

Dodala bih i dve nove potvrde evoluiranja odnosa moje malenkosti i UPŽ.

Kada smo pre nekoliko meseci saznali da mi se otac ozbiljno razboleo, upravo u udruženju i mnogim našim članicama dobila sam onu pravu, familijarnu podršku.  U smislu informacija o lekovima, ljudima i načinu na koji mu se može pomoći, o toku lečenja koje za sada, Bogu hvala ide dobro.

Druga je ta da mi je pre par dana potvrđeno da ću u martu, ako sve bude išlo po planu, otići u daleku Australiju da tamo predstavim svoj rad.  Opet zahvaljujući Udruženju poslovnih žena Srbije, poznanstvu sa Jelenom Kiš i Maticom iseljenika i Srba u regionu.

Sve i da ne bude ta Australija, jer prosto ni sama ne mogu verujem, ja imam svoja LEĐA,a ona su Udruženje poslovnih žena Srbije.

Sigurna sam, da svako ko želi, može sa istim ovim Udruženjem da izgradi ovakav odnos, jer nije sve samo u ciframa i brojkama. VERUJTE MI!