office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Novogodišnji koktel UPŽ Srbije

Udruženje poslovnih žena Srbije obeležilo je završetak još jedne uspešne godine na tradicionalnom novogodišnjem koktelu gde se okupio veliki broj članica, partnera, prijatelja i saradnika Udruženja.
   

Osim UPŽ Srbije, domaćin novogodišnjeg koktela bila je Žaklina Nikolić Kušić, vlasnica i direktorka agencije LPT, a koktel je održan u Galeriji „Breakfast“, koja je u sklopu agencije LPT.

  

Nakon uvodnih i pozdravnih reči Žakline Nikolić Kušić, obratila se dr Sanja Popović Pantić, predsednica UPŽ koja je govorila o aktivnostima Udruženja na novim projektima, unapređenju usluga i aktuelnostima, sumirajući ovogodišnje rezultate, i istakavši planove za narednu godinu. Popović Pantić je naglasila da će Udruženje i dalje raditi na promociji i osnaživanju ženskog preduzetništva u Srbiji, i zahvalila se svima na dosadašnjoj saradnji i podršci.

  

Gostima se pridružio gospodin Željko Sertić, direktor Razvojne agencije Srbije koji je pozdravio prisutne i najavio podršku ženskom preduzetništvu i u 2017. godini, naglasivši da će programi podrške biti posebno istaknuti i najavljeni.

  

Na novogodišnjem koktelu gosti iznenađenja bili su i članovi Dečje filharmonije, koja će 12. januara 2017. godine u Sava Centru, održati Gala koncert pod nazivom „Zimska muzička čarolija.“

Druženje je nastavljeno u prijatnoj atmosferi, a za koktel su se pobrinule članice UPŽ Srbije, Zorica Selaković („Dessert Čačak“), Tatjana Vučićević („Art Ival“), Mina Rakićević („Delikos“) i Dragana Janjić (Vinarija „Aleksić“).

Više fotografija možete pogledati ovde.