office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Upoznajte ovogodišnje kandidatkinje za priznanje „Cvet uspeha“

Udruženje poslovnih žena Srbije će, po deseti put, dodeliti nagradu „Cvet uspeha za ženu zmaja” najboljim preduzetnicama u Srbiji. U konkurenciji za nagradu je 26 kandidatkinja iz cele zemlje, a imena nagrađenih dobitnica biće saopštena na svečanoj ceremoniji dodele priznanja 27. oktobra 2016. godine u Beogradu u Operi i Tetaru Madlenianum.

Kao i ranijih godina, priznanja će biti dodeljena u dve osnovne kategorije: „najevropskija ženska firma“ i „najbolji model zapošljavanja žena“, kao i u jednoj potkategoriji „samozapošljavanje“. Komisija zadržava pravo da osim u osnovnim kategorijama, dodeli i specijalna priznanja za poseban doprinos promociji ženskog preduzetništva u oblastima gde su postignuti najbolji rezultati.

Sve nominovane kandidatkinje biće predstavljene u medijima, u specijalnoj publikaciji „Cvet uspeha za ženu zmaj“ kao i na samoj svečanosti.

U uži izbor za titulu „Cvet uspeha“ ušle su sledeće kandidatkinje:

 

Više informacija o godišnjoj nagradi „Cvet uspeha za ženu zmaja“ možete pronači na sajtu Udruženja poslovnih žena Srbije u rubrici Aktivnosti, kao i na našem You Tube kanalu.

Copyright Association Of Business Women in Serbia 2016. All Rights Reserved
Developed by