office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

Članice Udruženja poslovnih žena među 300 najboljih u JIE

Šest firmi- članica Udruženja poslovnih žena Srbije (UPŽS) dobilo je priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015. godinu, za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi na upravo završenom Regionalnom samitu preduzetnika „300 najboljih“ u Dubrovniku.

BEOGRAD – Šest firmi-članica Udruženja poslovnih žena Srbije (UPŽS) dobilo je priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015. godinu, za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi na upravo završenom Regionalnom samitu preduzetnika „300 najboljih“ u Dubrovniku. Priznanja su pripala srpskim firmama Aura, Art Ival, Bel Medic, D Expreš, Salt & Water i Luna, saopšteno je danas iz Udruženja poslovnih žena Srbije. Predsednica UPŽS, Sanja Popović Pantić, izjavila je da je ovaj skup pokazao da region ima sjajne preduzetnike, ali da je tržište regiona u velikoj meri dezintegrisano.

 

„Bilo je zadovoljstvo biti iz Srbije i iz Udruženja poslovnih žena, jer je čak šest naših članica dobilo nagrade, a takođe odneli smo i jedno veliko priznanje za životno delo koje je otišlo u ruke eminentnog preduzetnika iz Srbije, predsednika Metalac grupe, gospodina Vukadinovića (Dragoljub)“, istakla je Popović Pantić.

Navodeći da je srpska delegacija preduzetnika bila najbrojnija, ona je dodala da je to našim predstavnicima “dalo dodatna uverenja da imamo sposobne i konkurentne firme,  čije su zasluge vidljive i priznate van granica Srbije“.

Izvor: Tanjug