office@poslovnezene.org.rs
+381 11 6776 801

U pripremi nastup u Sloveniji

Članice Skupštine Udruženja poslovnih žena Timočke krajine održale su u Regionalnoj privrednoj komori u Zaječaru redovnu, godišnju Skupštinu. Tom prilikom je prezentovan izveštaj o radu tokom 2015. godine, finansijski izveštaj za protekli, jedanaestomesečni period, plan rada i finansijski plan za narednu godinu.

Protekla je bila prepuna aktivnosti u edukaciji članica, sprovođenju projekata, promociji i prezentaciji njihovih proizvoda i usluga. Posebno je istaknuta prezentacija, izložba i forum u Trstu, u Italiji, gde se okupio veliki broj naših ljudi sa severa Italije i generalnog konzula u Trstu, Dragana Kićanovića sa saradnicima. Jedan deo sednice je bio posvećen prezentaciji ponude Intesa banke za žene preduzetnice sa nizom prednosti u odnosu na klasične kredite.

Ova godina, bar po planovima, biće bogata aktivnostima prezentovanja članica, organizovanjem izložbi, edukativnim radionicama…

Prva veća prezentacija biće održana u Sloveniji, u okviru projekta čiji je donator Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu.

Bez pomoći Regionalne privredne komore Zaječar, koja je jedan od osnivača Udruženja, na čelu sa predsednikom Dejanom Tošićem, samo manji broj ovih aktivnosti bi bio realizovan, kažu iz Udruženja.

Izvor: Timok

Autor: D.Ž.